Travel Expert Awards 2022

Premiu din industria ospitalității pentru hotel de lux și hotel de tip boutique
Premiul de lider în industria ospitalității pentru hotel de lux și boutique este un premiu care onorează la nivel national abilitățile de clasă mondială și obligația excepțională a oaspeților hotelurilor de lux și de tip boutique din industrie. Premiul pentru un hotel de lux este o posesie de preț și vine cu o serie de beneficii. Hotelul dvs. are instantaneu reputație și faimă, excelența dvs. în servicii este recunoscută și celebrată la nivel national, este o cale pentru să profitați de eforturile de promovare și marketing ale hotelului.

Premiul pentru Boutique Hotel este un program de premii dedicat exclusiv recunoașterii serviciilor excepționale în hoteluri premium. Introducerea internetului a făcut standardele mai transparente. Acest lucru, combinat cu discernământul crescând al călătorilor de lux, i-a determinat pe mulți să caute hoteluri care oferă vizitatorilor integritate, individualitate și caracter, pe lângă gustul de lux pe care și-l doresc. Aceste premii sunt onorurile dedicate doar hotelurilor de lux și de tip boutique, oferind o platformă nationala pentru a demonstra calitatea lor excepțională și de neegalat. Mai presus de toate, premiul pentru Boutique Hotel caută hoteluri incontestabile, hoteluri unice de netăgăduit, care posedă un caracter cu adevărat unic.

De ce un premiu?

În hotel, un premiu este o validare imparțială și publică a eforturilor unei companii de a oferi servicii consecvente și de înaltă calitate la nivel global, de la procesele de check-in și check-out până la serviciile pentru oaspeți. Premiile internaționale de călătorie pentru hoteluri de lux și hoteluri de tip boutique nu pot fi exagerate. Cu toții ne face plăcere să fim recunoscuți, nu? Premiile hoteliere devin din ce în ce mai greu de obținut, ceea ce înseamnă că devin din ce în ce mai prețuite. Premiul pentru Boutique Hotel, în special pentru cele renumite, le permite companiilor hoteliere să cultive afaceri repetate și să mențină o reputație solidă pentru industrie. Scopul premiului pentru Hotelul de lux, în plus, este de a permite participanților să se îmbunătățească prin noua creație, creștere socială, educație culturală, atenție pentru vizitatori etc, prin eforturile cu alții din afacere.

Premiul Travel Expert Awards

Premiul Travel Expert Awards este unul dintre cele mai importante premii de ospitalitate pentru hoteluri de lux și hoteluri de tip boutique.

Premiul Travel Expert Awards este apogeul performanței hotelurilor de lux și de tip boutique, oferind o distincție extraordinară pentru obținerea onoarei vizitatorilor și a părților cheie de afaceri din întreaga lume.

De asemenea, furnizorii de servicii care acordă hoteluri de lux au fost votați de profesioniștii din lume și din industria ospitalității, mergând în peste 100 de categorii diferite la Premiul Travel Expert Awards. Nu numai că înflorirea de a câștiga și de a participa la premii internaționale de călătorie va motiva siguranța vizitatorilor, dar va facilita și expansiunea și îmbunătățirea constantă și va menține oaspeții fideli în această afacere extrem de competitivă. Alăturarea noastră pentru a obține un premiu de călătorie internațional poate aduce o schimbare în industria hotelurilor de lux și de tip boutique.

Pregătirea hotelului pentru un premiu Travel Expert Awards

Pentru a fi calificat, trebuie să căutați în mod regulat să cunoașteți experiențele fostului dvs. oaspete și să obțineți comentarii cu privire la șederea acestora la hoteluri și, de asemenea, pe site-urile web de călătorie, pentru a obține o experiență cuprinzătoare a oaspetelui dvs. Vi se va acorda un premiu bazat pe amabilitatea și capacitățile pe care le oferiți vizitatorilor, precum și pe experiențele anterioare ale oaspeților și observațiile cu privire la vizitele lor la hotel pentru a obține un sentiment de satisfacție generală a oaspeților. Nu este nevoie să petreceți mult timp obținând numărări și executând numărări pe diverse rețele sociale, când recenziile pot fi găsite pe site-uri precum Tripadvisor și Booking.com.

Avantajele Travel Expert Awards pentru lux și hotel boutique

Hotelurile premiate pentru acest lucru vor fi cunoscute în întreaga lume pentru că oferă o calitate premiată a asistenței și experienței.
Experiența hotelului de către oaspete este cel mai important aspect al oricărui hotel, deoarece hotelul dvs. va fi recunoscut drept unul dintre cele mai bune .
Hotelul dvs. va primi un trofeu/farfurie pictat manual, care poate fi portretizat cu mândrie în hotelul dvs. pentru a comemora această realizare extraordinară.
Când oaspeții intră în hotelul dvs., ei vor ști că vor beneficia de asistență, abilități și un sejur ca oricare altul premiat.
Intrarea în procesul de acordare a premiilor demonstrează că hotelul dumneavoastră și personalul său se străduiesc să ofere cea mai bună asistență și abilități clienților lor.
Motivează lucrătorii din hotel să depună eforturi pentru un serviciu care va primi un premiu și să trateze fiecare oaspete ca pe un VIP.

Concluzie

Acesta a fost un rezumat rapid și succint al celei mai prestigioase distincții din industria hotelieră. Dacă lucrezi în sectorul hotelier, s-ar putea să fii interesat de acestea. Premiile Travel Expert Awards pentru hoteluri de lux și boutique sunt nu mai puțin decât premii pentru experții unici în ospitalitate. De asemenea, nu uita să te lauzi cu realizările tale incluzându-le în profilul tău LinkedIn,Facebook,Instagram. Este posibil să trebuiască să veniți cu o viziune care să vă convingă clienții că vă străduiți în mod constant să vă îmbunătățiți serviciile.

[IT_EPOLL id=”1280″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1282″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1121″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1188″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1198″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1278″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1141″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1210″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1360″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1286″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1425″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1235″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1248″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1374″][/IT_EPOLL]

 

 

[IT_EPOLL id=”1278″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1360″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1141″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1282″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1280″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1286″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1235″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1248″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1374″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1121″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1188″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1198″][/IT_EPOLL]
[IT_EPOLL id=”1210″][/IT_EPOLL]