Tichete/Vouchere de Vacanta

Tichete de vacanta /carduri de vacanta

Plateste vacanta ta in Romania cu tichete de vacanta/carduri de vacanta la oricare dintre unitatile de cazare/agentiile de turism cu oferte valabile pe www.bursadeturism.com

Se accepta ca plata, tichetele de vacanta ( vouchere) si carduri de vacanta emise de catre :
Tichet de vacanta: EDENRED – CHEQUE VACANCES – SODEXO
Card de vacanta : EDENRED – CHEQUE VACANCES – SODEXO

tichete-vacanta-bursa-de-turism

Poti plati cu tichete de vacanta sau card de vacanta direct la hotel sau la agentia de turism prin intermediul Bursadeturism.com :

Cazare la oricare din unitatile unitatile clasificate turistic din Romania pentru care agentiile au oferte valabile sau pentru care pot obtine oferte indiferent daca aceste unitati accepta sau nu plata cu tichete de vacanta deoarece decontarea tichetelor ( transformarea lor in bani ) se face de catre agentiile de turism si NU de catre hotelier.
Acceptarea de catre hotelier a tichetelor de vacanta se refera strict la situatia in care rezervarea o faceti DIRECT LA UNITATEA DE CAZARE fara a folosi serviciile unei agentii de turism licentiate.
-masa impreuna cu cazare in Romania
-tratament impreuna cu cazare in Romania
-transport impreuna cu cazare in Romania
-agrement impreuna cu cazare in Romania

Agentiile de turism accepta platile cu cardurile electonice de vacanta emise de Edenred , Up Romania ( Cheque Vacances ) si Sodexo.
Cardurile pot fi utilizate la fel ca un card de debit obisnuit dar se poate plati NUMAI prin intermediul POS -ului din sediul nostru din Bucuresti .

Nu se pot plati cu tichete de vacanta/card de vacanta :
-vacante in afara Romaniei
-bilete de avion in afara Romaniei
-bilete de autocar in afara Romaniei
-cazare in unitati fara clasificare turistica
-asigurari

In functie de suma totala de plata a vacantei exista urmatoarele situatii :

1. Valoarea vacantei dvs. este egala -situatia ideala – cu valoarea tichetelor de vacanta. In acest caz, trebuie decat sa achitati cu tichetele de vacanta pe care le aveti.
2. Valoarea vacantei dvs. este mai mare decat valoarea tichetelor de vacanta de care dispuneti. In aceasta situatie diferenta dintre valoarea pachetului de servicii turistice si valoarea tichetelor de vacanta trebuie sa o achitati prin orice alte modalitati de plata (numerar, ordin de plata, card etc).
3. In situatia in care valoarea rezervarii dvs. este mai mica decat valoarea tichetelor de vacanta, deoarece legea prevede ca nu putem sa achitam rest in bani la tichetele de vacanta, atunci este necesar ca sa adaugam servicii suplimentare in limita posibilului (zile in plus de cazare, servicii de masa suplimentare, bonuri valorice,etc) pana la cel putin egalul valorii tichetelor de vacanta. In cazul in care nu este posibil diferenta nu se returneaza.

Pentru a putea sa le utilizati, tichetele dvs. de vacanta pe suport de hartie ( tiparite) trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii obligatorii :
-sa fie pe numele celui care beneficiaza de vacanta
-elementele de securitate ale tichetelor sa fie vizibile si in buna stare
-sa nu fie expirate
-sa nu fie distruse/deteriorate
-sa nu fie lipite
-sa nu fie indoite sau pliate
-codul de bare sa fie intact

Agentiile de turism/hotelierii accepta plata cu tichete de vacanta de hartie din orice localitate din Romania :
-accepta tichete de vacanta (numai de hartie) de oriunde din Romania prin curier.
-tichetele trebuie sa indeplineasca conditiile obligatorii de mai sus
-plata curierului este in sarcina platitorului cu tichete de vacanta
-trimiterea sa fie cu optiunea ,, deschidere la livrare “