TERMENI DE UTILIZARE BURSA DE TURISM
Prezentele condiții de utilizare vă guvernează drepturile și obligațiile cu privire la utilizarea serviciilor site-ului web la adresa www.bursadeturism.com, denumită în continuare BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L.
Site-ul Web este proprietatea companiei EMPORIO EGNATIA SRL denumită în continuare Compania.
Detaliile companiei
Nume: EMPORIO EGNATIA SRL
Sediul central: Bld.Ion Mihalache, Nr.335, Sector 1, Bucuresti
E-mail: contact@bursadeturism.com

Efectul de legatura/Binding Effect
Prin accesarea și navigarea pe site ca vizitator / utilizator declarați acceptarea termenilor de utilizare actuali. Această acceptare constă în a conveni în mod explicit, necondiționat și irevocabil să respectăm termenii prezenti. În cazul în care un utilizator / vizitator nu este de acord cu oricare dintre termeni, el / ea trebuie să înceteze și să se abțină de la navigarea în Bursa de Turism.

BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L își rezervă dreptul de a modifica termenii de utilizare în orice moment și fără justificare, în timp ce modificările pot fi luate în considerare numai dacă sunt în scris și încorporate în prezentul document. De aceea, utilizatorii sunt sfătuiți să revada în mod regulat conținutul prezentului termen. În cazul în care niciunul dintre termenii specifici nu mai este aplicabil sau devine nevalid în totalitate sau parțial, valabilitatea termenilor rămași nu va fi afectată.

Descrierea serviciilor
Compania noastră oferă o gamă largă de servicii pentru companii private, organisme publice și orice alte tipuri de persoane juridice care doresc să obțină servicii inovatoare în domeniul turismului. BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L este o platformă online care, în parteneriat cu alte organizații, cum ar fi operatorii de turism, agențiile de turism, organizațiile de stat locale, companiile aeriene, bloggeri de călătorii și specialiștii în turism, oferă:

Pentru utilizatori
– Inscrierea gratuita si trimiterea cererilor de oferte nelimitate
– Acces gratuit in sectiunile de oferte speciale Litoral, Munte, Delta Dunarii
Pentru agentii de turism, unitati de cazare (hotel, pensiune, vila, apartament)
– Posibilitatea de a posta oferte nelimitate in Marketplace (Litoral,Munte,Delta Dunarii)
– Acces la toate cererile de oferte
– Campanii Newsletter (optional,contra cost)
– Anunțuri online target-ate (optional,contra cost)

Drepturile de proprietate intelectuală și industrială
Prin prezenta, sunteti de acord ca toate continuturile BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L (texte, marci comerciale, imagini, servicii, fisiere electronice etc.) sunt proprietatea intelectuala a Companiei de la publicarea acestora pe internet si, prin urmare, sunt protejate de dispozitiile legale relevante Legile europene și convențiile internaționale. Numele de domeniu www.bursadeturism.com este marcă comercială legală a Companiei, precum și marca înregistrată legal și, prin urmare, acestea sunt, de asemenea, protejate de prevederile legale relevante.

Responsabilitatea utilizatorilor
Utilizatorul se obligă să respecte regulile de conduită etică (Netiquette). În astfel de cazuri în care BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L le permite utilizatorilor să posteze sau să trimită prin mesaj privat sau în orice alt mod orice informație, material audiovizual, text, link către un site web sau în general orice fișier care poate fi citit / executat de către un calculator sau orice altă aplicație electronică dispozitivului, oricărui alt utilizator sau membru al BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L, utilizatorii vor fi singurii responsabili pentru conținutul acestor materiale. Se reamintește că pentru fiecare publicare / trimitere este necesar să se aibă dreptul de a transmite conținutul specific fie sub rezerva legislației aplicabile, fie a oricărui raport juridic contractual care leagă utilizatorul. În orice caz, orice conținut din tipurile de mai jos este interzis:
Ilegale, abuzive, vulgare, pornografice, amenințătoare, defăimătoare, enervante, dăunătoare minorilor sau exprimând opinii naționaliste, rasiale sau alte forme discriminatorii,
Încălcarea drepturilor intelectuale sau a altor drepturi de proprietate ale unor terțe părți, inclusiv mărci comerciale și secrete comerciale, precum și brevete,
Conținând orice virus, programe sau coduri rău intenționate (malware), materiale promoționale nesolicitate (pop-up) și mesaje nesolicitate (spam) care pot provoca pagube sau defecțiuni temporare sau permanente în orice echipament (hardware sau software) în general, sau întârzierea, întreruperea și încetarea funcționării serverelor sau a oricărei rețele de telecomunicații,
Conținutul declarației false privind identitatea utilizatorului sau imitarea oricărei alte entități (fizice sau juridice).

Utilizatorii BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L sunt obligați să se abțină de la utilizarea site-ului în scopul de a efectua acte care pot conduce la urmărirea penală sau la declanșarea oricărei proceduri civile sau administrative împotriva Companiei pentru actele care sunt orientativ și fără limitare menționate în Penal Codul, legile penale specifice, legislația privind protecția datelor cu caracter personal, legea privind telecomunicațiile, precum și alte legi relevante ale Uniunii Europene, Comisia Națională pentru Telecomunicații, Autoritatea pentru Protecția Datelor cu caracter personal și orice altă autoritate și serviciu public sau administrativ, precum și ca și pentru faptele care ar putea afecta orice drepturi sau alte interese legitime ale Companiei sau ale oricărei terțe părți.

În cazul în care o terță parte depune o cerere legală împotriva Companiei pentru încălcarea oricăruia dintre drepturile sale legale, care se încadrează în cele stabilite în termenii de utilizare în domeniul răspunderii utilizatorului, Compania își rezervă dreptul de a solicita concurs împotriva utilizatorul. Împreună cu orice pretenții ale unor terțe părți, Compania își rezervă dreptul de a solicita despăgubiri către utilizator pentru încălcarea condițiilor de utilizare și pentru orice consecințe juridice care decurg din acestea.
În orice caz, prin accesarea și utilizarea BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L, sunteți de acord că orice excluderi și limitări ale răspunderii stabilite în prezentul document sunt rezonabile și proporționale.

BursadeTurism își rezervă dreptul de a modifica și / sau temporar sau definitiv întreruperea parțială sau a tuturor serviciilor sale cu sau fără notificare către utilizatori / membri, pentru o cauză substanțială. În plus, BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L are dreptul de a refuza sau de a restricționa accesul la materialele postate în cazul în care consideră că acest material încalcă termenii de utilizare actuali.

Limitarea răspunderii
BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L depune toate eforturile pentru a-și dezvolta, actualiza și îmbunătăți serviciile. Sunt luate toate măsurile necesare de organizare și salvgardare și se aplică mijloacele tehnice cele mai adecvate pentru protecția conținutului, care vizează să ofere utilizatorului cel mai sigur mediu posibil, în conformitate cu prevederile legale relevante. Cu toate acestea, este întotdeauna posibil ca erorile / defecțiunile / întreruperile să apară în conținutul site-ului și / sau ca virușii sau alte programe software rău intenționate să apară pe site sau pe serverul său.

Compania nu va fi trasă la răspundere pentru niciun fel de daune și / sau orice alte consecințe pe care le-ar putea suferi ca urmare a accesului dvs. la BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L și / sau la utilizarea serviciilor sale, care sunt furnizate “ca atare”. Nu există nicio garanție din partea Companiei că serviciile sale vor fi furnizate fără întreruperi sau erori sau că aceste erori vor fi imediat restaurate.

Conținutul și informațiile furnizate prin intermediul serviciilor, inclusiv conținutul prezentărilor și seminarelor, sunt produse de societăți partenere, organisme publice sau alte entități juridice care poartă răspunderea pentru completitudinea lor și pentru asigurarea legitimității acestora, inclusiv nerespectarea drepturilor de proprietate intelectuală și protecția datelor cu caracter personal.

În nici un caz nu va fi oferită nicio garanție utilizatorilor în numele companiei pentru acuratețea, completitudinea și disponibilitatea conținutului prezentat și a serviciilor oferite de BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L.

Legea aplicabilă și Prevederi diverse
Prezentele condiții de utilizare sunt reglementate și completate acolo unde este necesar de legislația română și europeană, în timp ce instanțele din București sunt competente pentru orice litigiu.

Compania încearcă să soluționeze pe cale amiabilă și extrajudiciară orice litigiu care ar putea apărea în cursul utilizării BursadeTurism și / sau aplicarea prezentului termen de utilizare.

În cazul în care, în calitate de utilizator / membru întâlniți orice element defect în conținutul sau serviciile BursadeTurism, vă rugăm să anunțați administratorii direct prin e-mail la contact@bursadeturism.com.

Aceasta pagina se refera la termenii si conditiile in care poate fi utilizat site-ul www.bursadeturism.com

Accesand sau utilizand website-ul www.bursadeturism.com, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Acest site este detinut si administrat de BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L.

BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intodeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

1.Drepturile utilizatorului
Utilizatorul www.bursadeturism.com are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

2.Obligatiile utilizatorului
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

-responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele Dvs.;
-aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
-garantarea veridicitatii datelor furnizate despre Dvs. si membrii familiei Dvs;
-neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase;
-interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice sau rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
-obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site;
-utilizatorul www.bursadeturism.com nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului;
-utilizatorul www.bursadeturism.com nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare;
-utilizatorul www.bursadeturism.com nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului;
Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L. la adresa contact@bursadeturism.com

3.Conditiile generale de rezervare si achizitionare servicii pe www.bursadeturism.com
Orice rezervare efectuata de pe site va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dumneavoastra va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Furnizor si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibilie. BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii Furnizorului (consultantii de vanzari). In aceste cazuri vor avea prioritate, intodeauna, informatiile primite de la reprezentantii Furnizorului (consultantii de vanzari).

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport ale pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si sa luati legatura cu BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L pentru detalii complete.

4.Anulari/Modificari
Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris sau telefonic Furnizorul despre intentiile dumneavoastra.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Furnizorul isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

5.Plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate de partenerii Furnizori si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise catre parteneri.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul hotelului sau al reprezentantului acestuia.

In anumite cazuri, detaliile cartii dumneavoastra de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dumneavoastra.

Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.

BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate catre Furnizor.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile.

6.Confidentialitatea datelor
Prin exprimarea consimtamantului dumneavoastra, datele cu caracter personal si orice alte informatii ale dumneavoastra pot fi prelucrate si utilizate de BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L in activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

7.Drepturile de proprietate intelectuala
Materialele prezentate in cadrul website-ului www.bursadeturism.com si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

8.Prelucrarea datelor cu caracter personal
Utilizând serviciile și acceptând acești Termeni, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea de către Societatea EMPORIO EGNATIA SRL, denumită generic BURSADETURISM, a Conținutului și a Datelor dvs., conform detaliilor descrise în Declarația de confidențialitate.

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Această Declarație de confidențialitate explică ce date personale colectăm de la dumneavoastră atunci când accesați pagina noastră web.

BURSADETURISM colectează date pentru a funcționa eficient și pentru a vă oferi cele mai bune experiențe cu produsele/serviciile noastre. Oferiți direct aceste date atunci când creați un cont, administrați contul dvs., trimiteți o interogare de căutare, încărcați o fotografie sau ne contactați pentru asistență.

Colectarea de date are loc înregistrând modul în care interacționați cu produsele/serviciile noastre, de exemplu, utilizând tehnologii cum ar fi cookie-urile și primind rapoarte de eroare sau date de utilizare din software-ul care rulează pe dispozitivul dvs. De asemenea, obținem date de la terțe părți pe care le protejăm în conformitate cu practicile descrise în această declarație, plus orice alte restricții suplimentare impuse de sursa datelor. Aceste surse terțe variază în timp, dar au inclus: Rețelele sociale când acordați permisiunea de a accesa datele dvs. într-una sau mai multe rețele. Furnizori de servicii care ne ajută să determinăm o locație pe baza adresei dvs. IP pentru a personaliza anumite produse în locația dvs. Parteneri cu care oferim servicii sau care se implică în activități de marketing în comun, Surse disponibile public, cum ar fi bazele de date deschise sau alte date din domeniul public. Aveți posibilitatea de a opta în privința datelor pe care le colectăm. Când vi se cere să furnizați date personale, puteți să refuzați. Dar dacă alegeți să nu furnizați datele care ne sunt necesare pentru a furniza un produs sau un servici, este posibil să nu obțineți cele mai bune oferte pentru dumneavoastră.

Datele pe care le colectăm pot include următoarele:

Numele și datele de contact. Vă colectăm numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon și alte date de contact similare.
Colectăm date despre dispozitivul dvs. și modul în care dvs. și dispozitivul dvs. interacționați cu produsele/serviciile noastre.
Dispozitive, conectivitate și date de configurare. Colectăm date despre dispozitivul dvs. și despre rețeaua pe care o utilizați pentru a vă conecta la site-ul nostru. Acesta include date despre sistemele de operare și alte programe software instalate pe dispozitiv. De asemenea, include adresa IP, identificatorii dispozitivelor (cum ar fi numărul IMEI pentru telefoane), setările regionale și lingvistice.
Aceste date ne ajută să ne îmbunătățim produsele/serviciile și să identificăm soluții de îmbunătățire a acestora. Când solicitați asistență, colectăm date despre dvs. și alte detalii legate de incident/nemulțumire. Aceste date includ date de contact sau de autentificare, conținutul chat-urilor dvs. și alte comunicări cu noi, date despre nivelul serviciului asigurat.

Datele pe care le colectăm depind de contextul interacțiunii dvs. cu noi, de alegerile pe care le faceți, inclusiv de setările de confidențialitate pe care le utilizați. Pentru produsele cu funcții îmbunătățite pentru locație, colectăm date despre locația dvs., care pot fi precise sau imprecise. Datele de locație imprecise includ, de exemplu, o locație derivată din adresa dvs. IP sau date care indică locul în care vă aflați cu o mai mică precizie, cum ar fi la un oraș sau un nivel de cod poștal.

Dacă intrați în locații aparținând BURSADETURISM sau alte facilități ori participați la un eveniment BURSADETURISM, imaginea dvs. poate fi înregistrată de camerele noastre de securitate. De asemenea, colectăm informațiile pe care ni le furnizați și conținutul mesajelor pe care ni le trimiteți, cum ar fi feedback-ul și recenziile despre servicii pe care le scrieți, sau întrebările și informațiile pe care le furnizați pentru asistență pentru clienți. Când ne contactați, cum ar fi asistența pentru clienți, conversațiile telefonice sau sesiunile de chat cu reprezentanții noștri pot fi monitorizate și înregistrate pentru a fi analizate și pentru a ne îmbunătăți activitatea.

BURSADETURISM utilizează datele pe care le colectăm pentru a gestiona afacerea și pentru a vă furniza serviciile pe care le oferim, ceea ce include utilizarea datelor pentru a îmbunătăți serviciile noastre și a vă personaliza experiențele. De asemenea, putem utiliza datele pentru a comunica cu dvs., de exemplu, informându-vă despre contul dvs., despre actualizările de securitate și despre informațiile despre un servici.

Transferăm datele dvs. personale doar cu consimțământul dvs. sau după cum este necesar pentru a finaliza orice tranzacție sau a furniza orice serviciu pe care l-ați solicitat sau autorizat. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord să ne permiteţi transferul informațiilor despre dumneavoastră către țările din afara teritoriului român, doar dacă este necesar, în scopuri de derulării de afaceri legitime. Ne angajăm să ne asigurăm că informațiile despre dvs. sunt protejate și aplicăm măsuri de protecție a acestora conform legislației în vigoare.

De asemenea, facem schimb de date cu vânzătorii care lucrează în numele nostru; atunci când acest lucru este cerut de lege sau pentru a răspunde solicitărilor autorităților îndrituite; pentru a ne proteja clienții; pentru a proteja viețile altor persoane; pentru a proteja serviciile noastre; și pentru a proteja drepturile sau proprietatea BURSADETURISM.

Puteți vizualiza, edita sau șterge datele dvs. personale online accesând contul dumneavoastră. De asemenea, puteți face alegeri privind colectarea și utilizarea de către BURSADETURISM a datelor dvs. Modul în care puteți accesa sau controla datele dvs. personale va depinde de serviciile pe care le accesați.

Puteți alege întotdeauna dacă doriți să primiți e-mailuri promoționale, mesaje SMS, apeluri telefonice și poștă electronică de la BURSADETURISM. De asemenea, puteți renunța la primirea publicității bazate pe categorii de interese de la BURSADETURISM vizitând pagina noastră de dezactivare/dezabonare.

BURSADETURISM utilizează module cookie (fișiere text mici plasate pe dispozitivul dvs.) și tehnologii similare pentru a furniza site-ului nostru și serviciilor online și pentru a ajuta la colectarea datelor. Cookie-urile ne permit, printre altele, să stocăm preferințele și setările; vă permit să vă conectați; oferirea de publicitate bazată pe interese; lupta împotriva fraudei; analizează modul în care site-ul nostru web și serviciile online sunt performante. Pentru mai multe informații accesați link-ul AICI.

9.Clauze de neraspundere
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea BURSADETURISM.

BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L nu va putea fi facuta/tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.bursadeturism.com sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L actioneaza si ca PROMOTOR pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori.

BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea,tarifele sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

10.Modificari in termeni si conditiile de utilizare
BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.bursadeturism.com si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.