Aceasta pagina se refera la termenii si conditiile in care poate fi utilizat site-ul www.bursadeturism.com

Accesand sau utilizand website-ul www.bursadeturism.com, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Acest site este detinut si administrat de BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L.

BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intodeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

1.Drepturile utilizatorului
Utilizatorul www.bursadeturism.com are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

2.Obligatiile utilizatorului
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

-responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele Dvs.;
-aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
-garantarea veridicitatii datelor furnizate despre Dvs. si membrii familiei Dvs;
-neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase;
-interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice sau rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
-obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site;
-utilizatorul www.bursadeturism.com nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului;
-utilizatorul www.bursadeturism.com nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare;
-utilizatorul www.bursadeturism.com nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului;
Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L. la adresa contact@bursadeturism.com

3.Conditiile generale de rezervare si achizitionare servicii pe www.bursadeturism.com
Orice rezervare efectuata de pe site va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dumneavoastra va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Furnizor si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibilie. BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii Furnizorului (consultantii de vanzari). In aceste cazuri vor avea prioritate, intodeauna, informatiile primite de la reprezentantii Furnizorului (consultantii de vanzari).

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport ale pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si sa luati legatura cu BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L pentru detalii complete.

4.Anulari/Modificari
Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris sau telefonic Furnizorul despre intentiile dumneavoastra.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Furnizorul isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

5.Plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate de partenerii Furnizori si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise catre parteneri.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul hotelului sau al reprezentantului acestuia.

In anumite cazuri, detaliile cartii dumneavoastra de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dumneavoastra.

Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.

BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate catre Furnizor.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile.

6.Confidentialitatea datelor
Prin exprimarea consimtamantului dumneavoastra, datele cu caracter personal si orice alte informatii ale dumneavoastra pot fi prelucrate si utilizate de BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L in activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

7.Drepturile de proprietate intelectuala
Materialele prezentate in cadrul website-ului www.bursadeturism.com si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

8.Prelucrarea datelor cu caracter personal
Utilizând serviciile și acceptând acești Termeni, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea de către Societatea EMPORIO EGNATIA SRL, denumită generic BURSADETURISM, a Conținutului și a Datelor dvs., conform detaliilor descrise în Declarația de confidențialitate.

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Această Declarație de confidențialitate explică ce date personale colectăm de la dumneavoastră atunci când accesați pagina noastră web.

BURSADETURISM colectează date pentru a funcționa eficient și pentru a vă oferi cele mai bune experiențe cu produsele/serviciile noastre. Oferiți direct aceste date atunci când creați un cont, administrați contul dvs., trimiteți o interogare de căutare, încărcați o fotografie sau ne contactați pentru asistență.

Colectarea de date are loc înregistrând modul în care interacționați cu produsele/serviciile noastre, de exemplu, utilizând tehnologii cum ar fi cookie-urile și primind rapoarte de eroare sau date de utilizare din software-ul care rulează pe dispozitivul dvs. De asemenea, obținem date de la terțe părți pe care le protejăm în conformitate cu practicile descrise în această declarație, plus orice alte restricții suplimentare impuse de sursa datelor. Aceste surse terțe variază în timp, dar au inclus: Rețelele sociale când acordați permisiunea de a accesa datele dvs. într-una sau mai multe rețele. Furnizori de servicii care ne ajută să determinăm o locație pe baza adresei dvs. IP pentru a personaliza anumite produse în locația dvs. Parteneri cu care oferim servicii sau care se implică în activități de marketing în comun, Surse disponibile public, cum ar fi bazele de date deschise sau alte date din domeniul public. Aveți posibilitatea de a opta în privința datelor pe care le colectăm. Când vi se cere să furnizați date personale, puteți să refuzați. Dar dacă alegeți să nu furnizați datele care ne sunt necesare pentru a furniza un produs sau un servici, este posibil să nu obțineți cele mai bune oferte pentru dumneavoastră.

Datele pe care le colectăm pot include următoarele:

Numele și datele de contact. Vă colectăm numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon și alte date de contact similare.
Colectăm date despre dispozitivul dvs. și modul în care dvs. și dispozitivul dvs. interacționați cu produsele/serviciile noastre.
Dispozitive, conectivitate și date de configurare. Colectăm date despre dispozitivul dvs. și despre rețeaua pe care o utilizați pentru a vă conecta la site-ul nostru. Acesta include date despre sistemele de operare și alte programe software instalate pe dispozitiv. De asemenea, include adresa IP, identificatorii dispozitivelor (cum ar fi numărul IMEI pentru telefoane), setările regionale și lingvistice.
Aceste date ne ajută să ne îmbunătățim produsele/serviciile și să identificăm soluții de îmbunătățire a acestora. Când solicitați asistență, colectăm date despre dvs. și alte detalii legate de incident/nemulțumire. Aceste date includ date de contact sau de autentificare, conținutul chat-urilor dvs. și alte comunicări cu noi, date despre nivelul serviciului asigurat.

Datele pe care le colectăm depind de contextul interacțiunii dvs. cu noi, de alegerile pe care le faceți, inclusiv de setările de confidențialitate pe care le utilizați. Pentru produsele cu funcții îmbunătățite pentru locație, colectăm date despre locația dvs., care pot fi precise sau imprecise. Datele de locație imprecise includ, de exemplu, o locație derivată din adresa dvs. IP sau date care indică locul în care vă aflați cu o mai mică precizie, cum ar fi la un oraș sau un nivel de cod poștal.

Dacă intrați în locații aparținând BURSADETURISM sau alte facilități ori participați la un eveniment BURSADETURISM, imaginea dvs. poate fi înregistrată de camerele noastre de securitate. De asemenea, colectăm informațiile pe care ni le furnizați și conținutul mesajelor pe care ni le trimiteți, cum ar fi feedback-ul și recenziile despre servicii pe care le scrieți, sau întrebările și informațiile pe care le furnizați pentru asistență pentru clienți. Când ne contactați, cum ar fi asistența pentru clienți, conversațiile telefonice sau sesiunile de chat cu reprezentanții noștri pot fi monitorizate și înregistrate pentru a fi analizate și pentru a ne îmbunătăți activitatea.

BURSADETURISM utilizează datele pe care le colectăm pentru a gestiona afacerea și pentru a vă furniza serviciile pe care le oferim, ceea ce include utilizarea datelor pentru a îmbunătăți serviciile noastre și a vă personaliza experiențele. De asemenea, putem utiliza datele pentru a comunica cu dvs., de exemplu, informându-vă despre contul dvs., despre actualizările de securitate și despre informațiile despre un servici.

Transferăm datele dvs. personale doar cu consimțământul dvs. sau după cum este necesar pentru a finaliza orice tranzacție sau a furniza orice serviciu pe care l-ați solicitat sau autorizat. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord să ne permiteţi transferul informațiilor despre dumneavoastră către țările din afara teritoriului român, doar dacă este necesar, în scopuri de derulării de afaceri legitime. Ne angajăm să ne asigurăm că informațiile despre dvs. sunt protejate și aplicăm măsuri de protecție a acestora conform legislației în vigoare.

De asemenea, facem schimb de date cu vânzătorii care lucrează în numele nostru; atunci când acest lucru este cerut de lege sau pentru a răspunde solicitărilor autorităților îndrituite; pentru a ne proteja clienții; pentru a proteja viețile altor persoane; pentru a proteja serviciile noastre; și pentru a proteja drepturile sau proprietatea BURSADETURISM.

Puteți vizualiza, edita sau șterge datele dvs. personale online accesând contul dumneavoastră. De asemenea, puteți face alegeri privind colectarea și utilizarea de către BURSADETURISM a datelor dvs. Modul în care puteți accesa sau controla datele dvs. personale va depinde de serviciile pe care le accesați.

Puteți alege întotdeauna dacă doriți să primiți e-mailuri promoționale, mesaje SMS, apeluri telefonice și poștă electronică de la BURSADETURISM. De asemenea, puteți renunța la primirea publicității bazate pe categorii de interese de la BURSADETURISM vizitând pagina noastră de dezactivare/dezabonare.

BURSADETURISM utilizează module cookie (fișiere text mici plasate pe dispozitivul dvs.) și tehnologii similare pentru a furniza site-ului nostru și serviciilor online și pentru a ajuta la colectarea datelor. Cookie-urile ne permit, printre altele, să stocăm preferințele și setările; vă permit să vă conectați; oferirea de publicitate bazată pe interese; lupta împotriva fraudei; analizează modul în care site-ul nostru web și serviciile online sunt performante. Pentru mai multe informații accesați link-ul AICI.

9.Clauze de neraspundere
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea BURSADETURISM.

BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L nu va putea fi facuta/tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.bursadeturism.com sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L actioneaza si ca PROMOTOR pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori.

BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea,tarifele sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

10.Modificari in termeni si conditiile de utilizare
BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor BURSADETURISM marca inregistrata SC EMPORIO EGNATIA S.R.L si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.bursadeturism.com si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.


Termeni generali

Termenii si conditiile de utilizare a site-urilor www.bursadeturism.com   (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-urile www.bursadeturism.com   (denumite in continuare “Site-uri” si/sau www.bursadeturism.com    ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-urilor (denumite in continuare ” www.bursadeturism.com “) si are valoarea unei conventii incheiate intre SC EMPORIO EGNATIA SRL. (denumita in continuare SC EMPORIO EGNATIA SRL), in calitatea sa de detinator si administrator al Site-urilor si de furnizor al Serviciilor , si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-urile sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciile www.bursadeturism.com   (denumita in continuare “Utilizator”). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-urilor, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-urilor, a oricarei pagini din acestea si/sau utilizarea Serviciilor contact@bursadeturism.com , precum si a oricarui component al acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC EMPORIO EGNATIA SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Utilizatori. Utilizatorii sunt informati ca datele personale furnizate de catre ei sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre SC EMPORIO EGNATIA SRL a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama marketing si publicitate si a serviciilor de statistica. La optiunea Utilizatorilor ei furnizeaza unele date personale ale lor pentru a isi crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite de catre SC EMPORIO EGNATIA SRL In momentul crearii contului Utilizatorii au posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Serviciile contact@bursadeturism.com prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului. Utilizatorii inteleg si sunt de acord ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciile. Pentru exercitarea acestor drepturi Utilizatorii pot face o cerere in scris cu cerinta lor., pe care o vor trimite prin posta la adresa SC EMPORIO EGNATIA SRL., StrBld.Ion Mihalache,Nr.335, Sector 1, Bucuresti, cu mentiunea “Pentru SC EMPORIO EGNATIA SRL “, sau prin e-mail la adresa  contact@bursadeturism.com

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-urilor

Continutul, design-ul, elementele de grafica ale Site-urilor, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si/sau catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin SC EMPORIO EGNATIA SRL si reprezinta Continutul Site-urilor. Continutul Site-urilor, indiferent de zona in care se afla in Site-uri si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale prin afisare pe ecranul unui computer personal sau a unui alt dispozitiv electronic de afisare a unei pagini web si/sau prin imprimare/descarcare, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective. Orice utilizare a Continutului Site-urilor de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al SC EMPORIO EGNATIA SRL si in conditiile stabilite in mod exclusiv de catre SC EMPORIO EGNATIA SRL. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a Continutului Site-urilor sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial. SC EMPORIO EGNATIA SRL isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a Continutului Site-urilor in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa: [adresa de corespondenta a SC EMPORIO EGNATIA SRL, sau prin e-mail la adresa contact@bursadeturism.com

Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site-uri isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site-uri, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea SC EMPORIO EGNATIA SRL, ci numai raspunderea persoanelor respective.

SC EMPORIO EGNATIA SRL nu pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care utilizatorii le furnizeaza sau le posteaza. Transmitand asemenea materiale, utilizatorii sunt de acord sa acorde SC EMPORIO EGNATIA SRL permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le copieze, distribuie, transmite, publice, reproduca, modifice si sa le traduca, de a mentiona numele lor in legatura cu materialele pe care le-au transmis si dreptul de a cesiona la randul lui toate aceste drepturi oricarui partener al sau. Nu se vor pretinde si nici acorda niciun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus.

Concursurile

Utilizatorii care participa la concursurile organizate de SC EMPORIO EGNATIA SRL sunt obligati sa respecte pe deplin acesti Termeni si Conditii precum si regulamentul impus fiecarui concurs. Modificarea datelor personale in timpul desfasurarii concursului, schimbarea de identitate, cedarea sau vanzarea premiilor catre terti, detinerea de conturi multiple in vederea cresterii sanselor de castig sunt interzise.

Orice incalcare a acestor Termeni sau a regulamentului duce la descalificarea concurentului, in unele cazuri la blocarea accesului participarii la concursurile viitoare sau chiar stergerea contului din SC EMPORIO EGNATIA SRL

Limitarea raspunderii

SC EMPORIO EGNATIA SRL nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site-uri, pentru continutul oferit de utilizatorii si/sau partenerii sai sau de Utilizatorii Site-urilor. SC EMPORIO EGNATIA SRL va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site-uri si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, SC EMPORIO EGNATIA SRL nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de catre partenerii comerciali ai SC EMPORIO EGNATIA SRL si/sau de catre Utilizatori precum si pentru corectitudinea si exactitatea acestor informatii. In mod expres, Utilizatorii Site-urilor sunt de acord sa exonereze de raspundere pe SC EMPORIO EGNATIA SRL pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-urilor. Pentru caz de forta majora, SC EMPORIO EGNATIA SRL si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al SC EMPORIO EGNATIA SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-urilor, erorile de operare, greva etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe SC EMPORIO EGNATIA SRL si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor www.bursadeturism.com sau orice alt aspect relationat Serviciilor www.bursadeturism.com

Modificarea Termenilor si Conditiilor

SC EMPORIO EGNATIA SRL are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-urilor prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site-uri sau de Serviciile www.bursadeturism.com ori prin accesarea Site-urilor, intervenita oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-urilor si/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor www.bursadeturism.com

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-urilor si ale SC EMPORIO EGNATIA SRL, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.