Bursa de Turism este primul serviciu online de acest fel,din Romania,care va ajuta sa primiti oferta cea mai potrivita

Ce este Bursa de Turism?

Este o platforma online unde agentiile de turism/hotelierii din Romania găsesc solutii profesionale, personalizate pentru cererile dumneavoastra.

BursadeTurism NU isi asuma obligatia si NU garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site oferit de utilizatori (TURISTI) si/sau parteneri

Cum funcționează?

Platforma noastră este pe cât de profesională pe atât de intuitivă și simplă: nu este nevoie decât să vă faceți un cont GRATUIT pe www.bursadeturism.com , iar cererea dumneavoastră va fi vizualizată de un numar foarte mare de agenti de turism profesionisti sau hotelieri,care va vor contacta si oferta,rămându-vă apoi doar să alegeți oferta potrivită pentru dumneavoastră.
Avantajele de care beneficiați în urma creării unui cont pe site-ul nostru nu se rezumă doar la răspunsuri prompte adresate cererii dumneavoastră. Puteți de asemenea prospecta în permanență piața serviciilor turistice din Romania pentru oferte in sectiunile Oferte cazare Litoral, Oferte cazare Munte si Oferte cazare Delta Dunarii, Inchirieri Autocare/Rent a Car menținându-vă la curent cu evoluția, schimbările și prețurile ce țin de acest domeniu.

BursadeTurism,promoveaza produsele furnizorilor de servicii de călătorie si vacante, cum ar fi hotelurile, agentiile de turism,pensiuni,transferuri,într-un sistem unic de oferte si vânzări personalizate, care enumeră cele mai rezonabile alternative pentru cumpărători prin compararea cotelor și prețurilor. Cumpărătorii sunt, în general, turistii, dar si companiile private
Durata creării unui cont este de doar câteva minute, însă avantajele sunt permanente.
Vă dorim vacanta placuta!