Bursa de Turism este primul serviciu online de acest fel,din Romania,care va ajuta sa primiti oferta potrivita de la unitatile de cazare sau de la agentiile de turism specializate pe categorii de sejururi si vacante,in felul acesta va ajuta sa castigati timp si va asigura ca toate agentiile/hotelurile/pensiunile care va vor trimite oferta la cererile trimise de Dvs. sau care posteaza oferte pentru Romania sau pentru alte destinatii de vacanta,in sectiunile de Oferte Litoral,Munte,Delta Dunarii ,sunt verificate inainte de a avea acces in platforma, pe Bursa de Turism (verificare solvabilitate societate,verificare licenta de turism valabila,etc)

Ce este Bursa de Turism?

Este o platforma online unde agentiile de turism/hotelierii din Romania găsesc solutii profesionale, personalizate pentru cererile dumneavoastra.

Bursa de Turism,NU este o agentie de turism, NU isi asuma obligatia si NU garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de utilizatorii si/sau partenerii sai (Agentii de turism sau Unitatile de cazare) sau de Utilizatorii Site-ului.

Cum funcționează?

Platforma noastră este pe cât de profesională pe atât de intuitivă și simplă: nu este nevoie decât să vă faceți un cont GRATUIT pe www.bursadeturism.com , iar cererea dumneavoastră va fi vizualizată de un numar foarte mare de agenti de turism profesionisti sau hotelieri,care va vor contacta si oferta,rămându-vă apoi doar să alegeți oferta potrivită pentru dumneavoastră.
Avantajele de care beneficiați în urma creării unui cont pe site-ul nostru nu se rezumă doar la răspunsuri prompte adresate cererii dumneavoastră. Puteți de asemenea prospecta în permanență piața serviciilor turistice din Romania pentru oferte in sectiunile Oferte cazare Litoral, Oferte cazare Munte si Oferte cazare Delta Dunarii, Inchirieri Autocare/Rent a Car menținându-vă la curent cu evoluția, schimbările și prețurile ce țin de acest domeniu.

Bursa de Turism,promoveaza produsele furnizorilor de servicii de călătorie si vacante, cum ar fi hotelurile, agentiile de turism,pensiuni,transferuri,într-un sistem unic de oferte si vânzări personalizate, care enumeră cele mai rezonabile alternative pentru cumpărători prin compararea cotelor și prețurilor. Cumpărătorii sunt, în general, turistii, dar si companiile private
Durata creării unui cont este de doar câteva minute, însă avantajele sunt permanente.
Vă dorim vacanta placut!